Tuotteet ja palvelut

Teräs taipuu tuotteiksi ammattitaidolla

Toimitamme tuotteita mm. laiva- ja offshore-, paperi- ja sellu-, energia- sekä konepajateollisuuteen. Käytössämme oleva laitteisto kääntöpöytineen mahdollistaa jauhekaarihitsauksen suurissa ja painavissa kappaleissa. Laatuina voivat olla hiili-, austeniittinen-, duplex- tai nikkeliteräkset. Tuotteet toimitetaan kokonaisina tai mittatarkkoina ja asennusvalmiina osina, jotka hitsataan yhteen tilaajan toimesta.

Isot kappaleet vaativiin kohteisiin

Kookkain valmistamamme pääty on halkaisijaltaan 46,8 metriä ja se on toimitettu Olkiluoto 3 ydinvoimalaan. Suurin kokonaisena toimittamamme pääty on Ø 10,8 metriä. Halikko Steelillä on asianmukaiset toimitilat, laitteet, koneet ja hyväksynnät näiden tuotteiden valmistamiseen.

Tehtaallamme käsitellään eri teräslaatuja, kuten hiili-, duplex-, nikkeli- ja austeniittisiä ja muita kylmämuovaukseen soveltuvia teräksiä.

Ydinosaamisalueemme ovat vaativa hitsaus, kylmämuovaus, lämpökäsittely ja pintakäsittely. Tuotantoprosesseistamme on hioutunut pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena korkealaatuisia palveluita, joita tarjoamme joko yksittäin tai useamman palvelun yhdistelminä.

Tuotteiden laatutarkastukset teetämme akreditoiduilla testaus- ja tarkastuslaitoksilla. Yleisimmät tarkastusmenetelmät ovat PT-, RT,- UT- ja MT-tarkastukset.

OL3 6.9.2009. suojarakennuksen kupolin, domen, nosto paikalleen